No Basescu day

Nu Basescu day

De ce „Basescu nu este presedintele meu”?
1. Pentru ca el s-a facut exponentul unui curent antidemocratic de uzurpare a institutilor fundamentale ale democratiei in special a Parlamentului.
2. Pentru ca isi depaseste atributile constitutionale
3. Conduce in stil militar, sfidand regulile democratice si ale bunului simt
4. Uzeaza si abuzeaza de putere si de institutile ei ca sa imprime un regim autoritar.
5. Basescu a propulsat cu si mai multa intensitate politica „demolarii” adversarilor, si intentioneaza sa intoarca Romania din drumul spre democratia occidentala, spre o forma de putere orientala, autoritara si personalizata.
6. Incurajeaza nepotismul si „beizadelele” si favorizeaza „mogulimea”.
7. E ipocrit cand condamna comunismul, dar nu le reduce pensile la activistii comunisti si la procurorii bolsevici, cand afirma ca ii trage in teapa pe corupti dar le ofera contracte preferentiale „baietilor destepti”, tragand in „teapa” poporul.
8. Utilizeaza bugetul tarii pentru clientela politica.
9. E lash, pentru ca se ascunde dupa imunitate ca sa nu raspunda de disparitia flotei, a falsului in declaratii in cazul casei din Mihaileanu.
10. Este guraliv, laudaros, incult, ipocrit, arogant, confirmand ce spunea Creanga, „prostul nu e prost destul daca nu e si fudul”.

PS – desi sunt adeptul celor afirmate de Plutarh „Inainte de a darama ceva, trebuie sa fii sigur ca vei putea cladi ceva mai bun.” si adversar al razboiului pentru sau contra persoanelor, consider ca in cazul de fata persoana basescu, merita sanctionata public, ca un „premiu” pentru intreaga activitate postdecembrista.

Reclame

Despre Deceneu
"Lumea nu va fi distrusa de cei care fac rău, ci de aceia care îi privesc şi refuză să intervina.” - Albert Einstein

9 Responses to No Basescu day

 1. Florin Matei says:

  Al meu nu e dintr-un motiv foarte simplu, dar foarte puternic: nu avem absolut nimic în comun!

 2. Simultan petrecându-se, trebuie să fie un lucru bun.

 3. Lilick says:

  Buna, Deceneu! Sa speram ca toata lumea va intelege ca DETESTAM ceea ce ii reprosam CA FACE si SUSTINEM tot ce ii reprosam CA NU FACE. 🙂

 4. pisitanathos says:

  Tot ce scrii tu este de o banalitate înfiorătoare.Nu pentru că ar suna fals,ci pentru că se potrivește la fel de bine atât lui Băsescu cât și adversarilor politici ai lui Băsescu.Dacă ar exista discursuri în interiorul ”găurilor negre” ca discursul tău ar arăta!

 5. ANAMORF says:

  Deceneule,

  Băsescu e, până acuma, cu toate defectele lui iritante, unicul politician, dacă nu chiar om, care a reuşit să mişte ceva în ţara asta !

  Nu te mai lua după manifeste sfertodoct-interesate.

 6. NO BASESCU DAY – 02.04.2010 asta este o mare diversiune….. este facuta si ptr alte diversiuni mai mari…

 7. teonegura says:

  Din pacate, lista lunga a pacatelor lui Traian Basescu, pentru care nu merita sa fie presedintele meu si al romanilor, nici macar al celor care l-au votat pe bune, lista asta, vreau sa spun, e mai degraba un pomelnic dureros al suferintelor unei tari intregi, contabilizate sarcastic de unii, ca un semnal de alarma de altii. Rezultatul insa e mereu acelasi: indiferenta lui, a lor, a celor care ne picura zi de zi indoiala si deznadejdea in suflete.

 8. Tricou de purtat la meeting : http://bit.ly/FlacaraViolet

%d blogeri au apreciat asta: