Moment de meditatie!

S-a stins din viata Ion Diaconescu, la o varsta onorabila si mass-media care l-a ignorat cat a trait, face din deces un eveniment media.
De ce nu i-au fost ascultate opinile politice in media, cat a fost in viata?
Nu cumva celor care finanteaza si conduc mass-media nu le convine ca telespectatorii sa auda alte opinii, care ar putea pune in balanta o altfel de abordare a politicii?

La Realitatea Tv, sora Seniorului Corneliu Coposu a avut o interventie scurta, dar plina de esenta. Din pacate interventia a fost fragmentata si comentarile diretionate spre elemente fara importanta, respectiv suferinta detinutilor.

Corneliu Coposu ar fi spus ca: nu ar renunta la principii, nici daca ar trebui sa suporte „vicisitudini” similare inchisorii.
Oamenii din munti au fost minati in lupta de dragoste pentru tara, pentru ca Romania sa revina la normalitate.
Stibrea nu s-a gandit niciodata la cea ce a spus sora regretatului C Coposu, ca detinutii nu vor sa vorbeasca despre suferintele, lor pentru ca ele nu ajuta cu nimic nici lor nici poporului si in plus pot provoca suferinte celor dragi.

Discutia a fost deviata ca de obicei spre suferinte, sa evite motivatia principala idealurile/principiile, pentru ca actualilor politicieni nu le convine sa se vada diferenta intre politicienii adevarati, patrioti si politicienii actuali.
Emil Constantinescu spunea ca, politicienii din vechea garda puneau pe primul loc tara si poporul, pe locul doi partidul si abia pe ultimul loc familia si persoana lor.
Politicienii de azi au prioritatile inversate. Pe ultimul sunt poporul, tara si principile. Ei au un singur principiu „sa nu te impiedici de principii/prejudecati” cunoscut si sub sloganul „scopul scuza mijloacele”.

Momentul conducerii pe ultimul drum al unui important lider taranist poate fi si un moment de meditatie, de analiza a valorilor.
De ce este un om o mare personalitate?
Este o personalitate daca si-a dedicat viata poporului si tarii, nu pentru ca este onest, modest si inteligent, asa cum il caracterizeaza media in aceste zile pe Ion Diaconescu, pentru ca asemenea calitati trebuie sa fie calitati comune intr-o societate normala. Sigur ca sa te dedici idealurilor nobile caracterul este obligatoriu, dar exista oameni de caracter neimplicati in viata politica si sociala.
Patriotismul curat si adevarat este in fapte, nu cel de parada clamat de diversi politruci in media.
N Iorga spunea: „Democrat inseamna cineva care vrea sa inalte poporul pe umerii sai, nu cineva care vrea sa se inalte el pe umerii poporului.”

Fie-i tarana usoara regretatului taranist Ion Diaconescu!

Despre Deceneu
"Lumea nu va fi distrusa de cei care fac rău, ci de aceia care îi privesc şi refuză să intervina.” - Albert Einstein

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: