Cum ne cinstim valorile?

Trusturile media au ignorat evenimentul de la Londra, unde Romania a ocupt un loc de cinste prin prezenta M S Regele Mihai I si a membrilor Casei Regale, la o intrunire la care au aprticipat 26 de monarhi.

Regele Mihai la Jubileul Reginei Elisabeta a II-a
Foto http://www.princeradublog.ro

Stirea apare in Mediafax -Regele Mihai şi principesa Margareta, prezenţi la o recepţie găzduită de regina Marii Britanii cu prilejul jubileului ei de diamant si prezinta personajele din fotografie fara sa o puna pe site.

Într-o fotografie de grup realizată cu acest prilej, regele Mihai I al României este aşezat chiar în dreapta reginei Elizabeth a II-a, în timp ce în stânga monarhului britanic se află regele Simeon al Bulgariei, se arată pe noblesseetroyautes.com.

Alături de aceştia, tot în primul rând, în fotografie apar împăratul Japoniei, regina Olandei, regina Danemarcei, regele Constantin al Greciei, sultanul din Brunei, regele Suediei, regele Elveţiei, prinţul Hans Adam de Liechtenstein.

Pe rândul al doilea, în spatele reginei Elizabeth a II-a apar: prinţul Albert de Monaco, marele Duce de Luxembourg, regele din Lesotho, regele Albert al II-lea, regele Norvegiei, emirul din Qatar, regele Iordaniei, regele din Bahrein şi regele din Malaysia.

Pe ultimul rând apar prinţul Nasser Mohamed Al-Jaber din Kuweit, primul moştenitor din Abu Dhabi, prinţul Alexandru al Serbiei, regele din Tonga, prinţul moştenitor al Thailandei, prinţesa Lalla Meriem din Maroc şi prinţul Mohammed bin Nawaf bin Abdulaziz Al Saud al Arabiei Saudite.

S-a gasit spatiu mediatic alocat pentru evenimente la ordinea zilei: accidente de circulatie si arestari de interlopi, dar nu s-a gasit spatiu pentru un evenimet care are loc foarte rar si la care este prezenta Romania. Se vede ca patronii media nu vad cu ochi buni prezenta Casei Regale si pretuirea de care se bucura M S Regele Mihai, un „fost” rege, asezat chiar la dreapta personajului principal, acordadu-i-se o cinste mai mare decat regelui Japoniei.
Ma asteptam ca A3 sa exploateze evenimentul, dar si ei „au pus batista pe tambal”.
Realitatea a dat o stire despre un DINEU CU SCANDAL, respectiv „Lista de oaspeţi a stârnit nemulţumirea activiştilor pentru drepturile omului care au cerut o triere a monarhilor contestaţi în ţările pe care le conduc… din cauza invitaţilor controversaţi printre care liderul din Bahrain acuzat de încălcarea flagrantă a drepturilor cetăţenilor şi cel din Swaziland cunoscut pentru stilul de viaţă excentric în dauna poporului aflat în pragul sărăciei” Daca nu era „samanta de scandal”, probabil ca nici Realitatea nu amintea evenimentul.
Asta-i „deontologie profesionala”, sau vorba lui P.Roman „s-au demascat”!

Despre Deceneu
"Lumea nu va fi distrusa de cei care fac rău, ci de aceia care îi privesc şi refuză să intervina.” - Albert Einstein

One Response to Cum ne cinstim valorile?

  1. boemul says:

    io-s foarte curios care-i regele Elveţiei :)) o fi frate cu preşedintele Norvegiei?

%d blogeri au apreciat: