Increderea, conditie a succesul individual si social!

Succesul individual in viata, precum si prosperitatea natiunilor au cauze psihologice comune.
Ca sa realizezi un obiectiv in viata trebuie sa crezi ca poti sa-l realizezi,  sa-ti planifici etapele si resursele si sa actionezi sa le realizezi!

Increderea, planificarea, si executia sunt lantul cauza efect, din care lipsa unei singure verigi compromite atingerii obiectivului.

Un individ care nu are incredere in fortele proprii nu-si propune sa duca o lupta „inutila” si ramane un individ mediocru.

Este ca atunci cand privesti un ceas electornic cu ace indicatoare, ai impresia ca indicatoarele nu se misca si ca nu functioneaza, si ii scoti bateria sa nu se mai consume.

Un popor apatic, asa ca romanii, considera ca nu are sanse sa schimbe lucrurile si nu are sens sa lupte, nu se mobilizeaza si nu realizeaza nimic.

Ideea ca nu se poate schimba nimic este cultivata prin mass-media in slujba puterii, si in online. Subiectele care ar pune in discutie problemele importante sunt ingropate in „dejectii”, in subiecte de can-can printr-un „bruiaj” comunicational. Ni se spune ca suntem un popor „infect”, alcatuit din „indivizi de mare valoare”.

Daca distrugi increderea oamenilor in fortele lor si respectul de sine, poti sa faci cu ei ce vrei.

Sunt lucruri studiate si aplicate in comunism

Daca am putea sa distrugem efectiv mandria nationala si patriotismul unei singure generatii, aceasta ar insemna victoria noastra asupra tarii respective.

Anunțuri

Despre Deceneu
"Lumea nu va fi distrusa de cei care fac rău, ci de aceia care îi privesc şi refuză să intervina.” - Albert Einstein

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: