Cinismul mercenarilor comunisti!

In anii ’90 se spunea ca trebuie sa dispara actuala generatie ca sa scapam de comunisti si de comunism.
Se fac mereu declaratii despre tineri ca ei nu sunt comunisti pentru ca in ’89 erau minori sau s-au nascut dupa ’89.
Ambele idei pornesc de la premiza falsa ca oamenii crescuti in comunist sunt „imbacsiti de bolsevism” ca sa-l citez pe liberalul Cervenii.

Cine a trait comunismul stie ca in comunism erau putini adepti ai comunismului pentru ca erau oameni educati inainte de comunism, fie erau educati de parinti care pastrau nealterate valorile crestine interbelice. Tarani romani urbanizati au dus cu ei modestia si bunul simt al omului simplu de la sat. Activistii comunisti si securistii au fost selectati din oameni fara convingeri morale, oameni fara scrupule.
Societatea comunista a estompat valorile eticii crestine,

Dupa ’90 valorile morale au fost distruse sistematic prin propaganda mediatica a celor „imbacsiti de bolsevism”, propaganda ce a promovat tot ce poate fi mai lipsit de umanitate.

Valorile traditionale si occidentale au fost rasturnate.
Prima valoare a taranului roman era sa fi OM, apoi sa fi patriot si abia pe locul trei se situeaza calitatea de membrul al unui partid politic sau al unei nationalitati sau etnii. A fi OM inseamna sa dai dovada de respect si de solidaritate cu cei din jur si cu cei din comunitatea de care aparti.
L Patrascanu a fost ucis pentru ca se considera in primul rand roman si apoi comunist, lucru inacceptabil de spirutul mafiot.

Comunistii sunt internationalisti!
Majoritatea se considera in primul rand membrii ai unei caste fara identitate, indivizi universali, europeni, adepti ai globalismului si internationalismului.
Nu exista comunisti patrioti. Ei fac doar parada de patriotism. Il revendica asa cum revendica democratia desi nu sunt democrati. Se prezinta ca anticomunisti pentru ca a se declara comunisti „suna ca dracu”!
Nu considera ca apartin unei comunitati. Ei apartin acelui grup care se dovedeste mai profitabil si care le ofera sanse mai mari de promovare.
Valorile comunistilor coincid cu valorile mercenarilor.
Pentru mercenari nu exista decat solda. Pentru ei nu conteaza decat victoria, si puterea. Dupa cucerirea puterii isi jefuiesc „prada” si se muta in alt loc unde este ceva de praduit.
Comunistii au exploatat instinctele primare pentru ca lacheii fostului regim credeau in ele cu aceeasi putere cu care cred fanaticii religiosi in religiei.
Manipularea acestor instincte si „valori” i-a ajutat sa promoveze o „zgura” sociala si sa promoveze intr-o lume a luptei fara scrupule pentru putere.
Excesul de zel in demonstrarea loialitatii, „unitatea de nezdruncinat in jurul liderilor” au fost elementele comuniste conservate cu sfintenie de aparatorii comunismului.
Solidaritatea cu criminalii apartinand comunistilor, i-a determinat sa-i protejeze.
Dispretul fata de oameni si ura impotriva adversarilor politici considerati si tratati ca „dusmani” si „tradatori”, impreuna cu ura fata de fostii poprietari au ramas intacte si la mare cinste si dupa 25 de ani de la evenimentele din ’89.

Solidaritatea comunista este una ce tine de conceptul de securitate si de instinctul de aparare, de cucerire si de pastrarea a puterii, una care se sprijina pe interese pe termen scurt, individuale si de grup. Valorile lor sunt: aroganta, cinismul, calculele reci, interesele de moment, respectul pentru cei puternici.

Comunistii nu au crezut niciodata in solidaritate de tip uman, in compasiune si in empatie cu cei slabi. Nu au respectat omul simplu si nu au ajutat pe cei in dificultate. Sunt binecunscute conditiile in care traiau si traiesc copii abandonati si batranii singuri.

Comunistii nu au inteles ca valoriile care asigura succesul individual si pe termen scurt functioneaza doar intr-o societate fara repere, si o societate fara repere si fara obiective pe termen lung, este o societate desconsiderata de lumea civilizata si o societate fara viitor.

O vorba intelepta spune ca „pomul se cunoaşte după roade şi omul după fapte„.
Oricat ar vrea sa se prezinte ca democrati, patrioti si anticomunisti faptele ii „demasca” si ei sunt perceputi ca oameni care actioneaza impotriva comunitatii pe care o domina.

Voltaire spunea „Niciodata nu este mai injosita specia umana decat atunci cand ignoranta este inarmata cu puterea„.
Romanii suntem dispreturi de occidentali asa cum noi la randul nostru ii dispretuimi pe tigani, pentru ca se lasa si ne lasam dominati si umiliti de oameni fara scrupule, de parca am fi masochisti.

H Heine spunea „O natiune nu pote fi regenerata daca regimul ei nu dovedeste o inalta forta morala. Aceasta forta regenereaza„.

Despre care sunt cauzele acestei atitudini lipsita de demnitate, despre cum suntem dominati si cum putem scapa de starea asta in materialele viitoare.

Despre Deceneu
"Lumea nu va fi distrusa de cei care fac rău, ci de aceia care îi privesc şi refuză să intervina.” - Albert Einstein

2 Responses to Cinismul mercenarilor comunisti!

 1. „Ecce homo”… până să aibă de ales între „programe” sau… „doctrine”, românii au de făcut… un prim pas… să aleagă un om.

  Romanii suntem dispreturi de occidentali asa cum noi la randul nostru ii dispretuimi pe tigani, pentru ca se lasa si ne lasam dominati si umiliti de oameni fara scrupule, de parca am fi masochisti.

  O persoană lipsită complet de empatie le-ar putea trânti în nas românilor celebra replică pe care o folosește din fragedă pruncie… G H I N I O N… 🙂

  P.S. Au ghinion?
  P.P.S. Eu am ghinion! 😀

  • Deceneu says:

   Un raspuns de la doi ganditori.
   „Soarta e o prapastie in care cadem numai daca privim prea mult in ea”. (L. Blaga)
   „Nu exista vant favorabil decat pentru cel care stie in ce directie se indreapta”.(Seneca)

%d blogeri au apreciat: